Discover the Extraordinary Experiences in Arte Gioia Boutiques

...

IWC RACING TEAM, GOODWOOD YARIŞ PİSTİNE GERİ DÖNDÜ

ARTE, Nov 3, 2021

Schaffhausen/Goodwood, 17 Ekim 2021 - IWC Schaffhausen, motor sporları takımı IWC Racing ile Goodwood Members’ Meeting’e geri döndü. Avusturyalı yarış pilotu Laura Kraihamer ikonik Mercedes- Benz 300 SL “Gullwing”in direksiyonunda Stirling Moss Trophy’de yarıştı. IWC CEO’su Christoph Grainger-Herr ve IWC ailesinin diğer üyeleri IWC’nin Schaffhausen’daki üretim merkezinden sanal bağlantı kurarak 78’inci Goodwood Members’ Meeting’i hibrit bir organizasyona dönüştürdü.

IWC Racing Team, Goodwood’da dönüşünü kutladı. Takım efsanevi Goodwood pistine en son, eski Formula 1TM yıldızı David Coulthard’ın IWC Racing 300 SL ile Tony Gaze Trophy’de zafer kazandığı Nisan 2019’da çıkmıştı. Bu yıl ikonik spor otomobilin direksiyonunda Avusturyalı sürücü Laura Kraihamer vardı. DTM Trophy organizasyonlarında yarışan ve KTM’nin araç geliştirme ve mühendislik ekibinin parçası olan Kraihamer, Stirling Moss Trophy’ye katıldı.

IWC CEO’su Christoph Grainger-Herr duygularını “Tam 20 ay pistlerden uzak kaldik, dolayısıyla Mercedes-Benz 300 SL’i yeniden Goodwood Motor Circuit’de görmek, motorun sesini bir kez daha duymak için sabırsızlanıyorduk. Motor sporları takımımız ilk kez 2018’de Goodwood pistine çıkmış ve birçok nefes kesici yarışa imza atmıştı. Geri dönmüş olmak harika” sözleriyle açıkladı.

Güney İngiltere’de düzenlenen 78’inci Goodwood Members’ Meeting’deki yarışları, efsanevi F1 pilotu David Coulthard ve Ingiliz yarış pilotu Billy Monger gibi global IWC ailesinin birçok üyesi izledi.

IWC