Discover the Extraordinary Experiences in Arte Gioia Boutiques

...

Sıra Dışının Kalbi; ARTE GIOIA

ARTE, Jul 12, 2021

Kalite ve Lüksün Buluşma Noktası ARTE GIOIA

Arte Gioia, stilinizi tamamlayacak prestijli saat, mücevher ve aksesuar seçkisi eşliğinde benzersiz bir tasarım deneyiminin kapılarını ardına kadar aralıyor.

Arte Gioia,, uzun yıllara dayanan tecrübesi, saat işçiliğine duyduğu sonsuz sadakat ve tutkuyla, zamanın ötesine geçmek isteyenleri özel markaların seçkin koleksiyonlarıyla buluşturmak arzusuyla kuruldu.

Kurulduğu günden beri Türkiye’de önemli başarılara imza atan Arte Gioia, yenilikçi ve yaratıcı vizyonu ile sektöründe öncü bir rol üstlenerek çalışmalarını sürdürüyor.

Arte Gioia,, zarafet, kalite ve misafirperverliği bir araya getirerek, alışılmışın dışında, büyüleyici bir alışveriş ve mağaza deneyimi sunuyor. Biri iki kıtanın kalbi olan İstanbul’da, İstinye Park AVM’de, diğeriyse; Ege kıyılarının huzur verici atmosferiyle birlikte vazgeçilmeyen ikonik tatil noktası Bodrum’da yer alıyor. Yalıkavak Marina’da konumlanan mağazası ile Arte, sizleri birinci sınıf saatçilik deneyimini yaşamaya davet ediyor. Mağazalarının yanı sıra web sitesi üzerinden online hizmetiyle de dijitalleşen Arte Gioia,, zamanın ötesinde olan herkesin hayatına dokunmayı hedefliyor.

Arte Gioia,; Gilan, Cartier, IWC, Panerai, A. Lange & Söhne, Greubel Forsey, Tirisi and Mont Blanc gibi seçkin markalardan sizin için özenle seçilmiş modellere ev sahipliği yapıyor.

Çalışma Felsefesi

Her şey önce hayal etmek ve o hayalin peşinden emin adımlarla ilerlemekle başlar.

Arte Gioia'nın çalışma felsefesi, adının hakkını verecek şekilde, hayattaki sanatın keyfine varabilmek önceliğini esas alır. Arte Gioia’nın benzersiz işçiliğe sahip saatlerin ve lüks mücevherlerin tasarımına duyduğu tutku, sınırların ötesinde bir dünyanın kapılarını aralamayı hedefliyor. Bu yaratıcı aura, baktığı her şeyde, her yerde gerçek güzelliği fark edenleri, hayatın ritmi içinde “sanatı” görebilenleri bir araya getiriyor. Sanatın, mükemmeliyetçiliğin ve kalitenin buluşma noktası olan Arte Gioia, tüm saat ve mücevher tutkunlarına yeni bir bakış açısı sunuyor.

Lüksün Gerçek Tanımı

Mükemmeli aramak görünenin ötesine geçebilmekle başlar. Sınırları aşıp, alışılmışın dışına çıktığınızda gerçek mükemmelliğin her şeyde var olduğunu görebilirsiniz…

Kusursuz bir özen ve el işçiliği vasıtasıyla tasarlanmış bir saat ile aradığınız mükemmelliğe ulaşabilir, zamana hükmedebilirsiniz. “Zamana” kıymet verenler için, sanatın ve kalitenin büyük bir zarafet ve beceri ile bir araya getirildiği bu özel saatler, dış tasarımında ve iç mekanizmasında mükemmele ulaşabilmeleri için günler, aylar hatta yıllar alan sabırlı bir el işçiliğinin, uzmanların tutkuyla çalışmasının ürünüdür.

WSTA0042
Ref. WSTA0042
Ref. MB119834
Ref. IW500714